Over ons

Dicode houdt van uitdagingen. Het is de kunst om met onze kennis van internet en ICT de wensen van klanten vorm te geven. Daarbij gaan we recht op het doel af. Wij vinden dat de techniek altijd het doel moet volgen. Nooit andersom.

Het oplossen van vraagstukken, invullen van wensen. Op maat gesneden. Ontdaan van onnodige franje. Alsof je een maatpak krijgt aangemeten. Comfortabel, in exact de juiste verhoudingen en gemaakt om de wereld mee te veroveren.

Wij zijn bijzonder gefocust op gebruiksvriendelijkheid. Hoe complex een oplossing ook is: u moet er goed mee kunnen werken. Dicode maakt het nooit onnodig ingewikkeld. Het resultaat telt. Dat moet effectief en foutloos zijn. Als een schot in de roos.

Of het nu gaat om webdesign, webontwikkeling, het stroomlijnen van een bedrijfsproces met een door ons ontwikkelde applicatie of het hosten van websites en aanverwante internettoepassingen. Kwaliteit is de maat.

Wij houden het graag helder en duidelijk. Dicode is overwegend actief op drie terreinen: webontwikkeling, het realiseren van IT-applicaties en webhosting & domeinen. Tussen deze drie bestaat grote synergie. Het maakt dicode tot een full service aanbieder voor internetvraagstukken.

De juiste oplossing is soms zo eenvoudig